Lajme

Ganja e It’s my love thotë se refuzon nga 3 meshkuj në ditë

Ganja e “It’s my love” ishte protagoniste e rubrikës “60 sekonda”.
Ajo iu përgjigj pyetjeve provokative të emisionit Prive të cilat përfshinin programin dhe jo vetëm.

Mes tjerash, Ganja e tha emrin e djalit që i përshtatet shijeve të saj e që është në program.
Ndër të tjera Ganja tha se refuzon nga tre meshkuj në ditë.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here