Lajme

Gruaja nga Puka: Burri ka qenë i pari për mua, por pas martese po çoroditem

Gruaja nga Puka: Burri ka qenë i pari për mua, por pas martese po çoroditemshtype rekl,am dhe shiko vide,on

një grua rrëfen se pas martese marrëdhënia me të shoqin është ftohur deri në atë pikë, sa ajo mendon se po shkon drejt fundit. Kjo është historia e rrëfyer.

“Mirëdita, uroj të jeni të gjithë mirë nga përmbytjet.

Ju shkruaj nga Gjermania ku jeton me burrin dhe fëmijën prej vitesh e vitesh, pasi ikëm nga Puka. Kam një problem që dua ta ndaj me lexuesit e faqes tuaj, ndoshta më japin ndonjë këshillë. Por pa ofendime ju lutem. Me burrin jam marrë me mblesëri, por e pëlqeva. Në fejesë gjithçka shkonte qetësi, por që kur u martuam dhe erdhëm këtej ne jemi bërë si të huaj.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here