Lajme

Hoxha kosovar: Kur kemi pas Ramazan serbët na kanë respektu, nuk kanë ngrënë as nuk kanë pi në publik

Hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifi, në emisionin e fundit, ka folur për Ramazanin, ku ka thënë se serbët edhe pse na kanë vra, na kanë pre ama ata na kanë respektuar sepse nuk kanë ngrënë bukë para neve gjatë Ramazanit, shkruan Gazeta Metro.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Fatmir Latifi është hoxha që ka qenë i ftuar ditën e mërkure në T7, ku ka folur për Ramazanin.
Ai gjatë intervistës ka thënë se është gjynah që dikush të hanë bukë apo të pijë ujë para atyre personave që agjërojnë në këtë muaj.
Hoxha ka thënë se këta persona duhet respektuar dhe një gshtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here