Lajme

Një 3-vjeçar zhd.uket gjatë një pikniku familjar. 24 orë më vonë qeni i fqinjëve ulet në një pikë specifike, pastaj shtrihet në tokë, askush nuk e kupton, më pas shtangin të gjithë

Një 3-vjeçar zhd.uket gjatë një pikniku familjar. 24 orë më vonë qeni i fqinjëve ulet në një pikë specifike, pastaj shtrihet në tokë, askush nuk e kupton, më pas shtangin të gjithështype rekl,am dhe shiko vide,on

Një histori tra, gjike që përsëritet, terrori i çdo prindi. Një e diel në mal, çifte me fëmijë që mblidhen së bashku, një top dhe një tendë janë ato që u nevojiten. Burrat janë duke u përgatitur për të ngritur çadrën dhe gratë përgatisin drekën dhe rregullojnë detajet, fëmijët luajnë dhe qeshin.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here