Lajme

S’ka burra, ky shtet ofron 5 mijë euro për “lënë shtatzënë” vajzat a ka burra A JO

S’ka burra, ky shtet ofron 5 mijë euro për “lënë shtatzënë” vajzatshtype rekl,am dhe shiko vide,on

i është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një rekord që e mban Amerika. Ajo qëndron afër mesit të paketës globale në këtë kategori. Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda.

Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% janë të lindur nga prindërit që nuk janë të martuar. Kjo mund të jetë një dallim në të gjithë botën. Por në vendin e vikingëve, kjo është një pikë krenarie.

Ishulli mund të jetë përmirësuar nga traziratshtype rekl,am dhe shiko vide,on por është shoqëria më feministe në planet. Me rreth 320,000 qytetarë, Islanda ka më pak njerëz por më shumë akullnaja, ujë të pastër e të freskët.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here