Lajme

(Video Që Ta Ngroh Zemrën)/ Historia E Plotë E 29-Vjeçares Shqiptare Që Ka 7 Fëmijë, Ka Mbaruar Dhe 2 Fakultete: Ja Ku Punon

(Video Që Ta Ngroh Zemrën)/ Historia E Plotë E 29-Vjeçares Shqiptare Që Ka 7 Fëmijë, Ka Mbaruar Dhe 2 Fakultete: Ja Ku Punon

(Video Që Ta Ngroh Zemrën)/ Historia E Plotë E 29-Vjeçares Shqiptare Që Ka 7 Fëmijë, Ka Mbaruar Dhe 2 Fakultete: Ja Ku Punonshtype rekl,am dhe shiko vide,on

Edhe pse e re në moshë, Ajlin Alfredaj ka 7 fëmijë dhe ka zbuluar se dëshiron edhe një tjetër.

Historia e shqiptares 28 vjeçe që ka 7 fëmijë dhe kreu 2 fakultete 29vjeçarja ka treguar se Zoti e ka bekuar me 3 palë binjakë dhe një tek. “Binjakët e parë janë Rei dhe Rea 9 vjeç. Binjaket e dyta janë Ajseli dhe Selma që mbushin 6 vjeç. Ajla dhe Amelia janë binjaket e treta që mbushin 5 vjeç, dhe Kenza është tek, 3 vjeçe”, ka thënë ajo.

Por pavarësisht se është nënë e 7 fëmijëve, kjo nuk e ka penguar aspak që të rritet profesionalisht. Ajlin ka përfunduar 2 fakultete, një për drejtësi dhe një për edukim fizik, ndërsa këtë vit kërkon të nisë një master të dytë. Ndërkohë momentalisht punon si juristë pranë hipotekës së Bajram Currit.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here