Lajme

Ballkani Po Çmendet Nga Kjo Bimë Që Mund Ta Mbillni Edhe Në Oborr, Një Hektar Nxjerr 12 Mijë Euro Fitim

Ballkani Po Çmendet Nga Kjo Bimë Që Mund Ta Mbillni Edhe Në Oborr, Një Hektar Nxjerr 12 Mijë Euro Fitim

Kjo zonë është ideale për rritjen e kësaj bime që prodhon fitime të mëdha. Kohët e fundit, aronia është bërë jashtëzakonisht popullore dhe më e kërkuar, dhe sipas ekspertëve, rajoni ynë është ideal për kultivimin e saj..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here