Lajme

E tm.e.rr.shme në Shqipëri! Shoket i p.r.esin q.afën të miturit, 15-vjeçari në gjendje te rende, arsyeja e cmendur

E tm.e.rr.shme në Shqipëri! Shoket i p.r.esin q.afën të miturit, 15-vjeçari në gjendje te rende, arsyeja e cmendur

Një pë.rl.eshje mes të miturish në kryeqytet, ka përfunduar me mas.a.k.rimin e një 15-vjecari, i cili është që.l.luar me th.i.kë në qa.fë dhe pas kësaj,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here