Lajme

Fansi ja thotë Artjola Toskës/ Ke kënduar në 3 dasme, të 3 ciftet janë ndarë…

Gjatë rubrikës “Për drekë me mua”, Artjola Toska tregon një situatë komike që i ka ndodhur gjatë një koncerti në Çikago.

Një nga personat që ka qenë në koncert, i ka bërë me shenjë që të afrohet, duke i thënë se para 6 viteve Artjola kishte qenë në dasmën e kushëririt të tij.

Por personi nuk është mjaftuar me kaq, por e ka thirrur Artjolën edhe 2 herë të tjera për t`i thënë se ka qenë edhe në dasmën e shokut të tij të ngushtë, por edhe në dasmën e të vëllait.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here