Lajme

I shkruan Festës: Vishu pak se ‘spo mundet gjyshja me t’pa kështuFesta Qoqaj dikur ishte emër i panjohur. Nga një vajzë e thjeshtë, u bë influinciere në instagram e më pas moderatore. Festa madje konsiderohet si një nga femrat më te bukura të ekranit, por edhe si një blogere e tillë. Jo rrallë herë ajo e tepron me ek.spozimin e trupit duke u zbuluar tej mase.

Festa Qoqaj dikur ishte emër i panjohur.
Nga një vajzë e thjeshtë, u bë influinciere në instagram e më pas moderatore.

Festa madje konsiderohet si një nga femrat më te bukura të ekranit, por edhe si një blogere e tillë.
Jo rrallë herë ajo e tepron me e.spozimin e trupit duke u zbuluar tej mase.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here