Lajme

Na befasoi me pamjen e re, Elvana Gjata mahnit me bukurinë e saj/ S’do u besoni syve

Elvana Gjata erdhi plot stil në setin e ri fotografik.
Elvana Gjata është shumë aktive me mbrëmje muzikore gjatë kësaj periudhe.
Ajo i jep rëndësi të madhe paraqitjes së jashtme çdo herë, gjë për të cilën merr vazhdimisht komente pozitive.
shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Së fundi, ajo nd au me ndjekësit një footgrafi ku u pëlqye mjaft shumë nga ndjekësit e saj.
shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here