Lajme

Ndërrojnë jetë 2 fëmijët e vegjel, prindërit menduan se po luanin, por ata ishin ….

Një ngjarje tejet tr ag ji ke ka ndodhur në Alabama, ku 2 fëmiëjt e m it ur të një familje kanë ndërruar jetë t ragj i kis ht, pasi u m b yll ën në një makinë brenda së cilës temperatura shkoi 57 ° C.

Daniel Garcia, 3 vjeç dhe Ivan Salazar Jr, 1 vjeç, u futën në makinë në Montevallo, Alabama pa dijeninë e familjes së tyre, e cila mendonte se vogëlushët po luanin në dhomën e tyre.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Kur vunë re mu ngesë n e tyre, prindërit filluan menjëherë t’i kërkonin, ndërsa i gjetën në makinë pa ndj enja.

Ata kishin qëndruar brenda në makinë të paktën për 90 minuta.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here