Lajme

Në Mëngjes Fusni Në Gojë Një Thelpi Hudhër, Mbajeni Në Gojë Për 30 Minuta : Efektet Do T’iu Lene Pa Fjale Sipas

Hudhra është një bimë e jashtëza konshme dhe ka fuqi anti-bak. teriale, parandalon të ftohtin, arteriosklerozën, sëm. undjet e veshkave dhe forcon kapilarët e gja. kut.

Në mjekësinë kineze, hudhra përdoret për një shërim total të trupit.
Udhëzime:shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Në mëngjes fusni në gojë një thelpi hudhër, mbajeni në gojë për 30 minuta. Pështyma bashkë me përbërësit e dobishëm të hudhrës, hyn në gj. ak, pastron kapilarët dhe nyjet limfatike.
Ndërkohë, hudhra ul gja.kderdhjen or ale dhe forcon mishrat e dhëmbëve.
Më pas hidheni pjesën e mbetur nga hudhra dhe lani dhëmbët. Nëse ende ndjeni në gojë shijen e saj, fusni një kokërr kafeje apo pak majdanoz. Disa gllënjka qumësht, do e heqin tërësisht nga goja juaj erën e pakëndëshme të hudhrës.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here