Lajme

“Nuk mund të jetoj më kështu”, vajza e re kërkon që ta lejojnë të vd.esë…

Një adoleshente lutet që ta lejojnë të vd e së pasi vu a n nga një së mu n dje m is ter io ze. Ajo thotë se nuk mund të jetojë më brenda trupit të saj. Shëndeti i Paula Diaz degradoi në mënyrë të papri tur dhe tani në moshën 19-vjeçare, ajo nuk lëviz dot nga shtrati.

E reja nga Kili, sipas asaj, që shkruan e përditshmja britanike “Mirror” i ka bërë së fundmi thirrje Presidentes së vendit, Michelle Barchelet, që ta lejojë atë të vd es ë.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

“Nuk mund të pushoj për asnjë sekondë të vetëm. Dh i mbj a dhe pare hatia është kaq e madhe sa nuk mund të relaksohem as ditë e as natë”.
“Të lutem mesa kam fuqi të vish të më shohësh, sepse nuk mund të pres më shumë”
, shprehet ajo në një video publike drejtuar Presidentes Barchelet.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here