Lajme

“Ose bëje me mua, ose do të heqim nga puna”, si u dętyrua e reja ta bënte me eprorët

“Ose bëje me mua, ose do të heqim nga puna”, si u dętyrua e reja ta bënte me eprorët

Sipas pedagogut të Universitetit të Prishtinës, Ardian Gola, vajza është detyruar të kryejë akti, për të mbajtur vendin e punës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here