Lajme

Vini dorën në zemër o shqiptarë/ Vogëlushi shqiptar është me sëmundje të keqe: Aman të jetoj dhe unë si fëmijët e tjerë…

Në një rrëfim zemre p \\ r emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” Renaldi është mërzitur në sp ital dhe ka marrë malli për shtëpinë dhe kërkon të kthehet atje.

Dëshirat e Renaldit nga shtrati i Pediatrisë: Më ka marrë malli për shtëpinë… dua të shërohem (VIDEO)

“Dua të shkoj në shtëpi, më dh embin këmbët. Ëndrra ime më e madhe është të shërohem dhe të shkoj në shtëpi. Më ka marrë malli për motrat dhe për shokët ”, – thotë nga shtrati i spitalit 11 vjeç.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

“Shqiptarët e kanë treguar në çdo rast se janë gati të japin gjithçka mund të jepet për të shpëtuar jetë e kur behet fjale për jetën e fëmijërisë ndjeshmërinë behet edhe me e padiskutueshme.shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here