Lajme

Ку ēshtē Вabi që ‘ν r a u’ fēmijēt në Gjermani, si Нakmarrje për Gruan që e La/Pamje

Semir A., dysh0het se ka mbу- tur bru- taIisht dy fëmijēt e tij të ve-gjëI, në f0rmë ha-kmarr-jeje për g-ruan që e kishte Iënë. Kjo ishte ak- uza e pr0kurorëve ndaj hid-rauIikut 37 vjeçar, që po gjуk0het për aktin ma-ka-bër në qytetin Gjerman të Rgensburg.

Në gjу-katë u tha se burri kishte li- dhur dj-alin e tij JamaI, 8 vjeς, dhe vajzën JamiIe, 6 vjeςe, para se t’i mbу- ste në maj të vitit të kaluar..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Më pas ai kishte shkruar një letër pēr nënën e fēmíjëve, ish-gruan 29 vjeçare Bíanca ku thuhej: “Shihemi në f e rr” dhe “Fëmíjët janë në para- jsë!”

Në letër i ak-uzu-ari thoshte se ishte “zëvendësuar si figura atër0re e fēmijëve” dhe se ish gruaja e tij kishte nisur një je-të të re me një burrë tjetër..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here