Lajme

Djaloshi shqiptar: Kam të dashur 11 vite më të madhe, mami po bën…

Djaloshi shqiptar: Kam të dashur 11 vite më të madhe, mami po bën…

Një djalë shkodran dashuron një vajzë më të madhe në moshë, por për këtë lidhje familja e djalit është vënë pengesë e madhe. Djali thotë se vajzën e dashuron, por nga ana tjetër e ëma kërkon që ai të largohet prej saj. Kjo është historia e rrëfyer.
“Jam një 24-vjeçar nga Shiroka dhe jam marrëzisht i dashuruar me një kolege të punës që është 11 vite më e madhe se unë.
Nuk e tregon hiq moshën, madje duket edhe më e re se unë në paraqitjen e jashtme.

Ajo ka qenë njëherë e martuar, por ai tipi nuk bënte për këtë dhe janë ndarë. Fëmijë nuk kanë.
Normal këtë histori e dinë njerëzit që e njohin dhe më njohin, por unë nuk e kam problem. Unë e dashuroj atë dhe e vlerësoj si njeri dhe për mua kaq mjafton, e shkuara është e shkuar..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here