Lajme

E reja mesazh prekës nënës së saj pak para se të japë shpirt: Bëhu e fortë me babin, ju dua o ma

Një adoleshente ka dhënë shpirt në një a ksi dent me makinë, ku njëi ri t apë e fluturoi në ajër dhe për pasojë ajo u p lagos. Por zbulohet letra që ajo i kishte shkruar nënës së saj.

Letra e adoleshentes:

“E dashur nënë, do të doja të ishe krenare për mua sepse mbaja fjalën dhe mbaja premtimin që të dhashë. Edhe pse e kalova mbrëmjen me miqtë e mi, nuk p iva pasi e dija që duhej të ngisja makinën. E di që djali që shk akt oi ak sid nti n ishte ta pë dhe gjithashtu e di se ai nuk donte të më lë nd onte, por nuk mund të mos pyes veten pse është ai që p i dhe unë duhet të japë shpirt? Mami, kam shumë dhi mbje që nuk i mbaj dot lotët … Kërkoji babait të jetë i f ortë dhe motrës sime të vogël të mos ketë f rikë. Mami, ndjehem sikur po l argohem… Të dua mami, të dua shumë!

Burimi: Santeplusmag/ Marrë nga: Revista Ora.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here