Lajme

Ja qfare i ndodhi avionit me 196 pasagjerë, shikoni si merr flakë pak minuta pas uljes

Ky është momenti kur një avion pasagjerësh është përf sh i rë nga fla kë t menjëherë pasi u ul në aeroportin Sharm El Sheikh në Egjipt.

Avioni Boeing 737-800 i operuar nga SkyUp nga Ukraina u ul pa asnjë in c ide n t.

Sipas medieve, në avion rrod hi një lëng hidraulik që pikoi mbi fre nat e nx e hta të mjetit fluturues duke shka kt uar zja rr in. Shërbimet e e mer gjenc ës mbërritën menjëherë në vendngjarje duke shuar fla kët dhe duke larg uar pa marrë l ën di me pasagjerët dhe ekuipazhin.

Sipas Flight Global, në momentin që mori fl ak ë në avion ishin 189 pasagjerë dhe 7 anëtarë të ekuipazhit.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…

Comment here