Lajme

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet Mahnitese! Dalin pamjet perfundimtare te spitalit te ri te Fierit, ja si duket nga brenda (Video)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje si duket spitali Rajonal i Fierit në ditën 89.

Spitali Rajonal Memorial i Fierit do të jetë modeli i parë i një spitali publik me autonomi të mirëfilltë spitalore. Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.

https://www.facebook.com/watch/?v=1417659051942825

Comment here