Lajme

Kryeministri Kurti premtoi rrogë mesatare 250 euro, punëtorët kërkojnë 350 euro

Ekonomistët thonë se premtimet e bëra gjatë fushatës, vështirë të realizohen në këtë kohë pandemieSecili punëtor në fillim muaj iu drejtohet bankomateve për të marrë pagën.Megjithatë ka nga ata që pagë mujore marrin vetëm 130 euro.

E një pagë minimale më të lartë premtuan pothuajse secila parti gjatë fushatës zgjedhore, përfshirë edhe atë që erdhi në pushtet.Megjithatë një premtim për një pagë më të lartë minimale Kurti e kishte bërë gjatë fushatës për zgjedhjet e vitit 2019..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

E duket që sindikata e pavarur e sektorit privat pikërisht atë premtim ia ka mbajtur mend. Jusuf Azemi thotë se kjo marrëveshje duhet të nënshkruhet më 1 maj, në ditën e puntorëve. Azemi tregon se cila është arsyeja se pse kërkojnë që të mbahet premtimi i parë i Kurtit.Kurse një kërkesë e tillë po konsiderohet legjitime nga ekononomistët..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here