Lajme

“Kur më ndìzet llàmbà e kuqe për s..s nuk pyes”/ 64-vjeçàren e Për’puthen e “tràdhton” mìnìfundì (foto)

Luljeta është një nga konkurrentet që sapo u bë pjesë e Përputhen 40 u komentua pafund në media. 64 vjeçarja nga Fieri i befasoi të gjithë me hyrjen, energjinë dhe pamjen e saj..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Luljeta u shpreh se nuk ishte martuar kurrë dhe e kishte shijuar jetën si kishte dashur. Madje u bë më shumë e komentuar kur u shpreh: ”Nuk jam direkt për s*ks po nuk pyes unë po m’u ndez llamba e kuqe.”

Gjatë puntatës së shkuar të Përputhen 40, ajo kishte veshur një minifund, që i tregoi pjesët intime.

Luljeta ishte shumë e përqëndruar tek debati i Naumit me Linditën saqë harroi se minifundi po e “tradhtonte” duke i nxjerrë “sheshit” pjesët intime..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here