Lajme

Mësoi se vajza nuk ishte e virgjër, babai merr vendimin “drastik” ndaj saj

Një vajzë e re e quajtur Dania Andrea tentoi “t’ia mbathte për të keryer marrëdhënie” natën me të dashurin, por bëri gabimin e madh duke ia dërguar gabimisht babait mesazhet.

Ai vendosi që të merrte një masë ndëshkuese dhe për më tepër postoi në rrjetet sociale bisedën, që kjo të shërbejë si shembull për të gjithë të tjerët.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte dhe vazhdo artikullin ↓↓

Comment here