Lajme

Serbia ”provokon” rëndë Kosovën ! Forcat serbe të hyjnë në Kosovë, Ja nga kush jepet urdhëri…

Serbia ”provokon” rëndë Kosovën ! Forcat serbe të hyjnë në Kosovë, Ja nga kush jepet urdhëri…

Kryetari i Partisë Radíkale Serbe, k’rimineli Vojisllav Sheshel ka thënë se krijimi i poligonit të F orcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në Mitrovicë të Jugut do t’i vënte në rrezík serbët në Kosovë.

Sheshel deklaroi në programin e mëngjesit të televizionit serb, TV Pink se u shtria serbe duhet të jetë e gatshme për të ndërhyrë në Kosovë……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

“Ne duhet të jemi shumë të kujdesshëm, ushtria jonë duhet të jetë e gatshme nëse ai rrezík bëhet real, në mënyrë që të ndërhyjmë menjëherë. Është një pozícion shumë i rëndësishëm strategjikisht dhe prej andej i gjithë veriu i Kosovës dhe Metohisë mund të kontrollohet. Është gjithashtu e rrezíkshme pasi shqiptarët nuk kanë të drejtë në baza ushtarake. Ata nuk kanë të drejtë sipas Rezolutës 1244”, tha Sheshel..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here