Lajme

Sipas ekspertëve 5 vende të BE-së do njohin Pavarësinë e Kosovës, mediat serbe i bëjnë jehonë: Greqia njeh Kosovën

Lajmit se ekspertët e politikave ndërkombëtare David Phillips dhe Daniel Server thonë se Greqia me shumë gjasa mund të njohë Pavarësinë e Kosovës ka bërë bijë në mediat serbe.

Sipas Alo.rs, e cila e hap artikullin me titullin ‘Greqia njeh Kosovën’, Phillips dhe Server bien dakord që duhet të presim përfundimin e procesit të dialogut midis Beogradit dhe Prishtinës në mënyrë që të shohim pozicionin e vendeve të BE-së për çështjen e statusit të Kosovës dhe të tregojnë se Greqia ka shumë të ngjarë të njohë pavarësinë e Kosovës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamje

Comment here