Lajme

“Ai më çmendi me atë që më bëri në magazinë, dua të lë burrin për të, por kam një hall”..

Një vajzë e re i është drejtuar psikologe Deidre për ti kërkuar ndihëm pas një situate të vështirtë në të cilën është ndodhur. Ajo i rrëfen se prej 6 muajsh ka nisur një lidhje jashtëmartesore me kolegun e saj në punë, dhe se tashmë ndjenjat e saj për të janë rritur kaq shumë, sa ka filluar të mendojë divorcin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ja çfarë shkruan ajo: E dashur psikologe Deidre. Unë jam 28 vjeçe dhe jam e martuar prej 3 vitesh dhe kam një vajzë 1 vjeçe, që e dua më shumë se çdo gjë. Me burrin jemi martuar pas disa vitesh lidhje dhe një dashurie të madhe. Pas lindjes së vajzës raporti jonë ndryshoi pak sepse ai filloi të largohej duke menduar se unë nuk i kushtoj më të njëjtën vëmendje si më parë. Kjo gjë mua më trishtoi padyshim dhe kjo ka qenë arsyeja që ne kemi pasur shumë grindje me njëri-tjetrin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Comment here