Lajme

LAJM I FUNDIT: Në vendin tonë do vijë një dimër që do zgjasë 10 vjet!

Konspiracionisti Alfred Cako parashikon kohëra të frikshme për shqiptarët. Ai tha se dimri që do të vijë do të jetë shumë i vështirë në botë. Ai i bën thirrje qeverisë dhe shqiptarëve që të jenë të përgatitur. “I bëj thirrje kryeministrit të ardhshëm dhe shqiptarëve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mos i shisni prodhimet bujqësore jashtë shtetit, sikur dhe me flori t‘ua japin. Ushqeni popullin tuaj. Grurë, misër, drithëra, zarzavate, vaj ulliri. Shqiptarët të ruajnë kafshët e tyre që të ushqejnë vendin. Dimri 2021-2022/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here