Lajme

Sa e dhimbshme ! Vajza nga Dajçi: Duan të më martojnë me zor në Australi, me një plak!

Një histori e pabesueshme është kjo e rrëfyer nga një vajzë e re për lexuesit e faqes sonë në Facebook. Sipas vajzës familje kërkon ta martojë me mblesëri, me një person 16 vite më të madh në moshë se vajza. Kjo është historia e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Erdhëm në qytet, por Dajçi nuk u del prej shpirtit familjes time.Përshëndetje lexues, unë jam një 19-vjeçare dhe jam në një hall të madh.Prindërit duan të më martojnë me një burrë, ca burri them unë, plak më mirë me thënë sepse ai është 16 vite më i madh në moshë se unë.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…

Comment here