Lajme

U nis me pesë vaIixhe pIot me para, 28-vjeçares i ndodh e paprĺtura në aeroport

U nis me pesë vaIixhe pIot me para, 28-vjeçares i ndodh e paprĺtura në aeroport/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Heathrow” me pesë valixhe plot me para që kapnin vlerën e 2.8 milionë eurove. Ajo u a kuzua për larje pa rash.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here