Lajme

80-vjeçarja flet për djemtë e sotëm: Edhe unë eksitohem kur shoh …

Nëna Lule”, ka rrefyer fëmijërinë e bukur që ka patur dhe vështirësitë me kalimin e viteve, por edhe për ditët e sotme.

80-vjeçarja tregoi se si e shikon sot Tiranën dhe njerëzit. Luleta është shumë e njohur edhe në Kosovë, pasi udhëton shpesh atje.

“Shkoj shpesh në Kosovë se ndihem mirë. Atje njerëzit janë më të mirë se këtu. Tani në Tiranë nuk ka më vendas, kanë ardhur shumë. Nuk ke më afrimitet si dikur”, tha nëna Lule. E pyetur se si i shikon të rinjtë e sotëm, Luleta tha: “Si të vjen kur shikon një femër të hallakatur, të zhveshur, ka norma njeriu. Djemtë janë marshall, nuk janë hallakatur ashtu. Të them marshall se edhe unë eksitohem kur shoh femra lakuriq. Është jashtë rregullave njerëzore”, u shpreh 80-vjeçarja.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Kjo e fundit tregoi se përdor edhe rrjetet sociale si “Facebook”, por ende nuk ka hapur “Instagram”.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Comment here