Lajme

A do ta votonit Thaqin po të kandidonte për Kryeministër nëse lirohet nga gjykata speciale?

Hashim Thaçi (i lindur më 24 pr ill 1968) është presidenti i pestë i Republikës së Kosovës. Ai ishte kryeministri i parë i Kosovës së pavarur, Ministër i Jashtëm dhe Zëvendëskryeministr në kabinetin e ri të kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyrën më 12 dhj etor 2014.
Thaçi ishte gjithashtu kreu i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Ai u ngrit në rend të parë si kreu politik i Us htrisë Çlirimtare të Kosovës (U ÇK).Shtyp reklamen per ti pare fotot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë, ai shërbeu gjithashtu si kreu i një qeverie të përkohshme në fund dhe menjëherë pas luf tës në vitin 1999.

Comment here