Lajme

Bashkëpunonte me Zogun për prostitucion? Moderatorja: Popull injorant, unë dua t’i zgjoj njerëzit

Dajana ka deklaruar se nuk ka asnjë lidhje me arrestimin e “Zogut të Tiranës” dhe se nuk mban përgjegjësi për jetën e tij private.

Dajana gjithashtu shtoi se pavarësisht akuzave kundrejt tij ajo nuk e hedh poshtë Hermesin.

“Unë Hermesin e kam njohur në 2018 kam bashkëpunuar me të dy vite ashtu si dhe ka bashkëpunuar Aldo para meje 4 vite.

Unë jam përgjuar 9 muaj në telefon edhe target e makinës sepse personat që Zogu merrte shpesh futeshin automatikisht në përgjime.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Unë dola e pastër nga ato përgjime 9 mujore mua më bën shumë përshtypje injoranca e këtij populli se si mund të marrin përbazë shaka dhe batuta që bëjmë në emission sepse unë dua ti zgjoj njerëzit jo ti ve në gjumë në mëngjes, me të kesh bashkëpunim me dikë.

Unë seriozisht këtë nuk e kam kuptuar kurrë. Të gjithë sytë ishin te unë sepse unë duhet të jepja shpjegim dhe llogari për krevatin e zogut.

Atëhere po marr Aldon dhe ta pyes ‘Alo Aldo ti katër vite që ke punuar çfarë bën zogu në krevat?’ domethënë është budalliku më I madh.

Comment here