Lajme

I thanë se nuk do të kishte kurrë fëmijë, por shikojeni sot…(VIDEO)

Kur i thanë se mund të mos kishte ku rrë fëmijë Donna Carter u dë shpë rua pamasë.
E diag nos tiku ar me një pro bl em fer tilit eti në të 20 – at, ajo u bind se ëndrra për t’u bërë nënë kishte marrë fund. Por sot, 10 vite më vonë, ajo është nënë e jo 1, por e 3 fëmijëve, të ng jizur në mënyrë natyrale, duke mpo sh tur të gjitha parashikimet e mundshme. Adam, Miles dhe Damian lindën 7 javë më parë. Ata janë trinjakë identikë dhe gëzojnë shëndet të plotë.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ishte sh oku ese. Mj ekët më thanë se shanset për të mbetur shtatzënë ishin 1 në 1 milionë, si të fitosh lotarinë”,

Comment here