Lajme

Ndërron jetë Heroina Fikrije Sherifi, gruaja e Dëshmorit Sherif Sherifi, nëna e luftëtarit Sabedin Sherifi!

Gjilan – Të Dielën, më datë 11.04.2021, Spitalin Rajonal në Gjilan, Reparti Intensiv, vdiq Fikrije Sherifi, nga infeksioni covid19, bashkëshortja e Dëshmorit Sherif Sherifi, nëna e luftëtarit(veteran) Sabedin Sherifi, nga Verbica e Zhegocit, me vendbanim në Gjilan!Shtyp reklamen per ti pare fotot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lajmin për mortin e së ndjerës e konfirmon nipi i saj, Ismajl Sherifi, duke theksuar për medie, se e ndjera ishte prekur nga pandemia covid19, dy javë më parë, rrjedhimisht më datë 26 mars 2021, e njëjta kishte rezultuar pozitiv, por, që nuk kishte sëmundje të tjera kronologjike krahas moshës 76 vjeçare, të cilës t’ia ketë komplikuar shëndetin deri në betejën e fundit, që pamëshirshëm e preu në besë, pasi që dita e ditës gjendja e saj shfaqte optimizëm për konsiliumin mjekësor e familjen, duke shpresuar se po e përmbys armikun e fshehët, teksa e njejta deri në ditën kritike gëzonte shëndet vital, me logjik dhe mendjekthjelltësi të lartë, me njohuri e arkiv të pasur për gjendjen e saj, familjes dhe shoqërisë!Shtyp reklamen per ti pare fotot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here