Lajme

Për vite me rradhë gruaja i fshehu diçka në dollap, kur e zbulon burri i saj ndodh e pa.imagjinueshmja

Qëndrimi i martuar për 60 vjet është një angazhim me të vërtetë i pabes ues hë m. Nuk duhet të ketë se k re te për ata që kanë kaluar kaq shumë kohë së bashku. Por historia e sotme na tregon se pavarësisht premtimit për të thënë gjithçShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjetka, ka raste në të cilat kjo nuk është e mundur. Dhe zbulimi i s ekre te ve të partnerit mund të na bëjë të reagojmë në mënyra që nuk do të prisnim kurrë.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata ishin të martuar prej 60 vitesh dhe burri i saj nuk e kishte vënë re se gruaja e tij, në të gjithë këtë kohë, në dollap mbante një kuti këpucësh që përmbante brenda një pasuri të vërtetë. Gruaja i kishte kërkuar atij që kurrë të mos e hapte atë dhe të mos pyeste kurrë se çfarë ishte brenda. Dhe me sa duket ai pranoi pasi nuk dinte asgjë për atë që gruaja e tij bëri.
Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here