Lajme

Gruaja ishte shtatzënë dhe kurrë nuk shkoi në mjek, dhe më pas ajo lindi një fëmijë që lind një herë në 625 milionë raste..!!

Gruaja ishte shtatzënë dhe kurrë nuk shkoi në mjek, dhe më pas ajo lindi një fëmijë që lind një herë në 625 milionë raste..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kohët e fundit, në Sibir është raportuar një rast i pabesueshëm i shtatëzanisë i cili pothuajse gjithmonë është jashtë injektimit, por këtë herë foshnja arriti të mbijetojë. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht.yp në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here