Lajme

Gruaja nga Shkodra: Shoku i burrit erdhi një natë kur isha vetëm ajo që përjetova më ka tronditur

Gruaja nga Shkodra: Shoku i burrit erdhi një natë kur isha vetëm ajo që përjetova më ka tronditur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua dyshon se bashkëshorti e tradhëton e për këtë shkak është bërë një zbulin që gruaja ka bërë së fundmi. Kjo është historia e saj e rrëfyer. “…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht.yp në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here