Lajme

Murati e la për Olën, Sindin/ Por Ola hi.dhet në kr.ahët e një mashkulli tjetër, ai: Pse vëllai yt jam….

Me pret.ekstin se i dhim bte këmba, ulet afër Olës dhe i afrohet shumë pranë për ta përshëndetur duke i ven.dosur ko.kën tek supi i saj../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Murati, nga ana tjetër, i kërkon me mirsjellje të la rgohet, por Ola ndërhyn duke thënë se “abi” (vëllai në shqip) nuk është xheloz..Kjo gjë e ka i rri tuar Muratin i cili i kundërpërgjigjet Olës duke thënë se “A të dukem gjë vëllai jot unë?”. Geliani e kup.ton mesa duket xhelozinë e Muratit dhe çohet nga vendi duke e puthur Olën në faqe. Por Murati qëndron shumë indi fferent ndaj të dyve dhe nuk reagon për këtë situatë../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here