Lajme

Një njeri i çudĺtshëm i bëri kërkesë në facebook por disa ditë më pas poIicët i tregojnë zbuIimin e FRlKSHËM…!!

Një njeri i çudĺtshëm i bëri kërkesë në facebook por disa ditë më pas poIicët i tregojnë zbuIimin e FRlKSHËM…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në ditët e sotme të gjithë dhe pothuajse çdo moshë të gjithë përdorin rrje tet sociale si Facebook, Twitter dhe Instagram.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht.yp në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here