Lajme

Politika e zh.duku! Aida Shtino shfaqet e pikëlluar si kurr më parë, Ta prek zemrën me fjalët

Politika e zh.duku! Aida Shtino shfaqet e pikëlluar si kurr më parë, Ta prek zemrën me fjalët/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘Njerëz të humbur’ dhe vijojnë akoma të jenë të z hduk ur. Shtino thotë se ky fenomen është virusi i vërtetë i kësaj bote.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht.yp në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here