Lajme

Vajza nuk e DESHl se s’kishte shtëpi në Tiranë, KORÇARl i kthen përgjigje: Ty dhe famiIjes tënde…

Tirana është bërë kryeqendra jo vetëm për të rinjtë që duan të ndërtojnë aty të ardhmen por edhe për moshat më të mëdha. Megjithatë një pjesë e mirë e shqiptarëve që duan të jetojnë brenda territorit zgjedhin pikërisht kryeqytetin për veten dhe fëmijët e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu ka qenë edhe dëshira e dy prindërve nga një fshat i Tiranës të cilët dëshironin që vajza e tyre të martohej me një djalë që kishte shtëpi në kryeqytet. Vetë vajza ka rrrëfyer historinë e duke thënë se ajo ishte dashuruar me një djalë nga Korça, por ai nuk e bleu dot një shtëpi në Tiranë. Për këtë arsye ajo e ka n darë por megjithatë është shprehur e fr ikë suar se mos ndoshta i ndodh ndonjë gjë ngaqë s’do ta pë rba llon te dot nd arjen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here