Lajme

7 Kilogramë Për 7 Ditë , Kjo Është Dieta Me Kastravec Që Po Funksionon Vërtetë!

Nëse vendosni ta apliikoni, atëherë ju nuk duhet të përdorni produkte të tjera, as fruta dhe as perime. Për shkak se është shumë e varfër, nuk duhet të ndiqet më shumë se 14 ditë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rregulla e kësaj diete është, që sa herë të ndiheni të uritur duhet ta hani një kastravec! Kjo për shkak se ata kanë pak kalori dhe mund t’i hani sa herë që dëshironi.Ende asnjë studim shkencor nuk e ka vërtetuar funksionimin e kësaj diete. Gjithsesi nëse ju e aplikoni atëherë do ta vëreni se do të humbni shumë kilogramë brenda pak ditëve. Për arsye se është shumë striiktee dhe ju mund të humbni shumë proteina dhe vlera të tjera ushqyese, nuk rekomandohet të apliikohet për një kohë shumë të gjatë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here