Lajme

Gjesti Qe Beri Presidentja Vjosa Osmani Per Bashkeshorten E Agim Ramadanit Do Ju Le Pa Fjale Te Lumte

Gjesti Qe Beri Presidentja Vjosa Osmani Per Bashkeshorten E Agim Ramadanit Do Ju Le Pa Fjale Te Lumte

Vjosa Osmani ia zëvendëson famil,jes së Agim Ramadanit medaljen që u ishte vjedhur nga hajnat.Presi,dentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka bërë të ditur se sot familjes së heroit të kombit, Agim Ramadani, ia ka dorëzuar kopjen e dekoratës “Urdhri Hero i Kosovës”.Kjo medalje, të cilën ia kishte nd,arë presidenti hist,orik i Kosovës, dr. Ibrahim Rugova, e të cilën më 19 pri,ll 2009 ia kishte dorëzuar ish-pr,esidenti Fatmir Sejdiu ishte humbur.“Familjes së heroit të ko,mbit,Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here