Lajme

Ish-Prokurori Special ‘Trondit’ Te Gjithe Me Deklaraten E Tij : Akuzat Ndaj Ish Hashim Thaci Erdhen Nga Shqiptaret !!

Ne intervisten e tij ekskluzive per RTV Ora, ish krye prokurori i EULEX John Clint Wi.lliamson, i cili ka qene ne krye te hetimeve per krime lu.fte ndaj ish pjese.tareve te UÇK, eshte shprehur se aktakuzat e Gjykates Spe.ciale nuk kanë për qëllim njësimin e vik.times me agresoreët gjate lu ftës ne Kosove.
Sipas tij, keto akta.kuza e kane pikenisjen nga shqip.taret e Kosoves.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këto akuza e kanë pike.nisjen nga shqiptare te Kosoves. Ata na e sollen kete infor.macion. Keta kane be.suar se kri met kanë ndodhur, i kane pare se çfare ka ndodhur dhe men.duan se gjeja me e mire per te bere ishte t’ua benin te ditur edhe te tjereve për krye.rjen e këtyre kri meve. Gjëra të tjera jane rapor.tuar ne vitin 1999 nga organizata te te drej.tave te njeriut si Human Rights Watch dhe Amni.sty Inter.nacional qe kane qene te pra nishem me njerez ne terren dhe kane folur me deshmi.tarë ne ate kohe, shpre.het Williamson.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here