Lajme

Kush nga Presidentet mendoni se është më i duhuri për Kosovën: Vjosa apo Thaçi ?

Vjosa Osmani – Sadriu (lindur me 17 maj 1982) eshte juriste dhe Krye.tare e Republikes se Kosoves. Dy pale zgjedhjet e fundit te mbajtura ne Kosove e nxoren Vjosen si gruan depu.tete me te votuar ne historine e Kuvendit te Repub.likes se Kosoves. Ajo ka ligjeruar ne Universitetin e Prishtines.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Hashim Thaçi (i lin.dur me 24 prill 1968) eshte presidenti i peste i Repub.likes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pa varur, Minister i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabinetin e ri te kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyren me 12 dhjetor 2014. Thaçi ishte gjith ashtu kreu i PDK.
Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
Ai u ngrit ne rend te pare si kreu poli.tik i UÇK. Nder kohe, ai sherbeu gjitha shtu si kreu i nje qeverie te per.kohshme ne fund dhe menjehere pas lu ftes ne vitin 1999.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here