Lajme

Përgjigja E Presidentit Erdoğan Ndaj Fuqive Të Mëdha: “Trashëgimia Osmane Do Të Vijë Në Kokat Tona”.

Presidenti Erdoğan ka vizituar pothuajse të gjitha vendet strategjike të rëndësishme afrikane, mes tyre disa nga më të rëndësishmet janë Somalia, Sudani dhe Maroku.
Shumë njerëz në Turqi u ngritën atëherë kundër presidentit me fjalët, “A i ka zgjidhur të gjitha problemet në Turqi, kështu që po shkon në Afrikë” ose “Trashëgimia osmane do të vijë në kokat tona”.
Ata folën kështu sepse nuk dinë shumë, nëse përjashtojmë ligësinë në njerëz, ne nuk mund t’i fajësojmë ata … Sistemi i arsimit të sotëm është krijuar për të mos i mësuar njerëzit “të menduarit e shkëlqyeshëm”.
Pak njerëz shohin krijimin e një bote të re, froni amerikan i sundimit botëror po shembet …
Pas dekadash dështimesh, Turqia është përsëri në gjendje të vendosë vetë secilën rrugëdalje.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne jemi dëshmitarë të rënies së dollarit, Amerika, NATO, FMN, Banka Botërore, imagjinoni të gjitha krizat që Turqia ka kaluar vitet e fundit, qëllimi është kthimi i saj nga rruga që ajo përcaktoi!
Turqia e pa lojën dhe grackat që po përgatiten për të dhe u zhvendos në një pozicion jo vetëm të mbrojtjes, por edhe të sulmit.
Le të kthehemi në Afrikë tani, pse shkoi Erdoğani atje? Ka shumë përgjigje, kështu që le të fillojmë…
Nga porti sudanez i “Port Sudanit” deri në Dakar të Senegalit, Kina planifikon të ndërtojë një linjë të gjatë disa mijëra kilometra, një linjë nën shkretëtirën e Saharasë që lidh Detin e Kuq me Atlantikun.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here