Lajme

Vjen një lajm shumë i mirë për qytetarët e Kosovës nga Qeveria Kurti

Vjen një lajm shumë i mirë për qytetarët e Kosovës nga Qeveria Kurti

Brenda pak javësh në Kosovë vijnë 100.620 doza të vakcínës Pfa,jzer.Përafërsisht 14.1 milionë d oza të vaksínave PFA,jzer do të shpërndahen në 47 vende në tremujorin e dytë të këtij viti, tha Aleanca Globale e Vaks, cinave dhe ImuniziShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjetmit (GAVI) të hënën. Në planin e shpërndarjes përfshíhet edhe Kosova. Shpërndarja e vaksínave do të bëhet në periudhën nga prilli deri në qershor të këtij viti.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

GAVI, që drejton së bashku me Organizatën Botërore të Shëndetësisë dhe Koalicionin për Inovacion në Gatishmëri për Epídeminë, thotë se ata dorëzuan 1.2 milion d oza të vaksínës Pfaj,zer te 18 pjesëmarrësit e programit në raundin e parë.Gjatë raundit të dytë, 237 milionë doza të vaksínës azstra,zene,ka iu shpërndanë 142 pjesëmarrësve të programit. Dorëzimi i raundit të dytë është ende në vazhdim.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here