Lajme

Aktorja Shqiptare E Thotë Hapur Fare: Nuk E Di Tabelën E Shumëzimit Dhe Jam Krenare

Aktorja Shqiptare E Thotë Hapur Fare: Nuk E Di Tabelën E Shumëzimit Dhe Jam Krenare

Aktorja shqiptare e thotë hapur fare: Nuk e di tabelën e shumëzimit dhe jam krenare
Teuta Krasniqi ka qenë e ftuar për këtë javë në “Pyetje Express” Aktorja Teuta Krasniqi ka dhënë disa përgjigje interesante në emisionin Express Rozë, konkretisht në rubrikën “Pyetje Express
Ajo nuk ka ditur përgjigje të saktë në disa pyetje, si për çmimin në trafikun urban në Prishtinë, pastaj sa ve bën pula.
“Shans nuk ka! Unë e them shumë shpesh dhe Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjete them me krenari që nuk e di tabelën e shumëzimit”, ka thënë Teuta kur është pyetur nga gazetarja se a e dinë tabelën e shumëzimit me numrin 7.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here