Lajme

Ambasasori Britanik në Beograd Paralajmërojë Serbinë se fatet e shteteve të botës vendosen në Londër

Ambasasori Britanik në Beograd Paralajmërojë Serbinë se fatet e shteteve të botës vendosen në Londër

Nëse serbët duan ndarjen e Kosovës, Serbia do të mbetet pa Vojvodinën dhe Sanxhakun! Ky krëcënim, erdhi në rrugë diplomatike, për Beogradin nga Pedi Ashdown, ish Përfaqësues i Lartë i OKB për BeH.
Çdo ndryshim në kufijtë në Ballkan në mënyrë të pashmangshme çon në lutfë. Dhe jo vetëm në Ballkan. Atje, kufijtë e Kosovës dhe Serbisë do të ndryshojnë. Po për Vojvodinën? A mendoni se shqiptarët në Maqedoni dhe Mal të Zi do të jenë paqësorë? Po Sanxhaku? Dhe, së fundi, çka do të ndodhë me BeH? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here